www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Great Wall отново с шоурум на бул. "Цар Борис III" в София

01.05.2017 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 5998 прочитания
A+ | A-

На 28 април състоя церемония по официалното откриване на шоурум на марката Great Wall в столицата. Новата точка за продажба на автомобилите, произвеждани в България, е на дилъра „Тандер Корпорация“ и се намира на бул. „Цар Борис III“ №168.

Шоурумът се намира в бизнес център „Андромеда“ и се разполага на мястото на стар шоурум на Great Wall, добре познат на много от клиентите на марката. Новата локация ще замени досега работещия шоурум на марката на бул. „Симеоновско шосе“ №102.

„Добре дошли в новия дом на Great Wall! Радвам се да Ви посрещнем днес тук и вярваме, че благодарение на работата на екипа ни ще успеем да направим този шоурум още по-успешен, отколкото е бил в миналото“ – така приветства гостите управителят на новото дилърство Георги Борисов.

Освен мениджмънта на „Тандер Корпорация“ - домакин на обедния коктейл, сред гостите на събитието бяха още ръководни фигури от „Българска Автомобилна Индустрия“, които китайската компания Great Wall Motor Ltd. оторизира като официален дистрибутор и производител на марката за България и Европа в края на февруари тази година, уважавани български журналисти, клиенти и собственици на автомобили Great Wall, партньори и приятели на домакините.Тагове: Great Wall шоурумНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ