www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Впечатляваща БГ премиера на новия VW Crafter в Киноцентър Бояна

19.05.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 7826 прочитания
A+ | A-

Новият Volkswagen Crafter вече е в България. Най-големият транспортер от лекотоварната гама на Фолксваген направи своята БГ премиера пред медии и клиенти в присъща за него индустриална обстановка.

Под ефектните светлини в Студио 2-3 на Киноцентър Бояна, посетен в последните години и от много световни кино знаменитости, автомобилът дефилира пред публиката, демонстрирайки по атрактивен начин своите големи размери и товарни възможности. Мероприятието протече под мотото „Новият Crafter е толкова голям, че успя да побере цялото събитие”.

Във висококонкурентния сегмент на големите транспортери рядко се появява самостоятелен и изцяло новоразработен модел на пазара. Но ето че моментът настъпи: новият Crafter чества своята премиера и в България. Създаден в тясно сътрудничество с клиентите, Volkswagen Лекотоварни автомобили представя повече от транспортер, който е на най-високо технологично ниво в MV-сегмента.

Новият VW Crafter предоставя всички възможни решения за бизнеса от днес, утре и вдругиден. Многобройните технически и ергономични нововъведения, актуалните асистиращи и онлайн системи поставят нови стандарти в този клас автомобили. Новият Crafter притежава всички технологични и комуникационно-технологични предпоставки, с които да се утвърди като транспортер, предлагащ всеобхватни решения в сферата на производството, градската логистика и спедиторските компании сега и в дългосрочен план.

„Ние се гордеем изключително много с новия ни лекотоварен модел. Не само защото той бе избран за Международен ван на годината 2017. Но и поради факта, че новият Crafter е създаден в тясно сътрудничество с различните си потребителски групи. Изцяло новоразработен, моделът предлага ориентирани към нуждите на клиента решения за транспорт при най-висока ефективност. Резултатът: автомобил, който е безпрецедентен по отношение на своята практичност, икономичност и иновативност и предоставя всички възможни решения за бизнеса от днес, утре и вдругиден” - с тези думи Изпълнителният директор на Порше БГ ЕООД, Маркус Татцер, приветства гостите на събитието.

Автомобилът предлага богато разнообразие от моделни варианти. В изпълнение товарен ван (Kasten) и пътнически бус (Kombi), новият Crafter се предлага с различни дължини на шасито (5986 мм, 6836 мм или за Kasten също 7391 мм) и височини на тавана (2355 мм, 2590 мм или за Kasten също 2798 мм). В допълнение към това се предлагат и откритите варианти с единична или двойна кабина с различна дължина на товарната зона, с или без подготовка за доработка, като например бордови, с куфар или подготовка за самосвал.

Новият Crafter предоставя впечатляващ брой активни асистиращи системи, като например активен асистент за поддържане лентата на движение ("Lane Assist"), асистент при паркиране ("Park Assist"), асистент при маневриране с ремарке ("Trailer Assist"). В допълнение могат да се споменат и още, отчасти опционални помощни системи, като например системата за аварийно спиране "Front Assist", серийната мултиколизионна спирачка, серийният асистент при страничен вятър, система за разпознаване на умора, система за автоматично регулиране на къси и дълги светлини "Light Assist" и още много други. Наред с предни и странични въздушни възглавници, както и такива за областта на главата за шофьора, по отношение на пасивната безопасност се предлагат също и камера за задно виждане, предупреждение при движение на заден ход ("Rear Traffic Alert") и специално за Crafter разработената сензорна система за странична защита.Тагове: БГ премиера VW CrafterНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4