www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новото VW Polo в производство от юни, дебют във Франкфурт

15.05.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 6259 прочитания
A+ | A-

Следващото поколение на Volkswagen Polo ще се качи на поточната линия през следващия месец, съобщава Automotive News. Само няколко месеца след това, по време на салона във Франкфурт, машината ще направи своята публична премиера, като тогава ще започнат да се приемат и поръчки.

Както шпионски снимки на кола без камуфлаж показаха, немците са поели еволюционен път на развитие на дизайна на Polo. Както повечето специалисти коментират, машината ще бъде нещо като умалена версия на Golf както отвън, така и отвътре.

Що се отнася до двигателната гама, тук очакваме новия 1.5-литров TSI агрегат на концерна, който ще намери място за първи път в Polo. Очаква се и подобрена версия на 1.0 TSI, както и няколко дизелови предложения.

По темата Polo GTI все още се говори под формата на различни спекулации, като една от тях сочи, че горещият хечбек ще се задвижва от 2.0-литров мотор. Тази информация не е потвърдена и изглежда малко преувеличена, с оглед на факта, че основните конкуренти в класа вече залагат на по-малки агрегати.Тагове: vwpoloНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "
" "