www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Honda Motor Show в Интер Експо Център за четвърт век Хонда в България

11.05.2017 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 11116 прочитания
A+ | A-

През 2017 г. "Бултрако" отбелязва четвърт век история. Точно преди 25 години на столичния бул. „Раковски“ врати отваря първият шоурум на Honda в страната ни.

Днес марката предлага своите висококачествени продукти чрез дилърствата си у нас: "Бултрако Моторс София – Юг“, „Бултрако Моторс, клон София – Изток“, „Бултрако Моторс - клон Пловдив“ и „Бултрако Моторс – клон Варна“. Част от това голямо семейство са и партньорите на компанията в Стара Загора – „Ай Ем Ай“.

За празника си в България Хонда предоставя на клиентите си и партньорите си тридневно изложение под наслов „25 години Бултрако, 25 години Honda в България“ - Honda Motor Show. То отваря врати на 12 май в зала 5 на столичния Интер Експо Център на бул. „Цариградско шосе“ 147. Входът е свободен, а работното време в първите два дни ще е от 10:00 ч. до 20:00 ч. В неделя изложението приключва в 16:00 часа.

Дванадесет автомобила и около двадесет мотоциклета, както и аксесоари за тях и оригинални сувенири Honda ще могат да видят посетителите на шоуто. Специално за изложението гости от Honda Europe са Елън Ардийл, мениджър доставка резервни части и Енрике Нето, технически координатор дилърска мрежа на Honda в Европа.

Цели четири премиери са акцентите на изложението. За първи път в България ще бъдат представени десетото поколение на Honda Civic във версии хечбек и седан, подготвеното специално за годишнината ексклузивно издание на CR-V - Anniversary Edition, както и мотоциклетът от серия „адвенчър“ – X-ADV750. За посетителите ще има томбола с големи награди, възможност за тестови шофирания и детски кът, където малките ще получат първия си урок по безопасност на движение.

В "Бултрако" се гордеят, че днес са единственото представителство на автомобилна японска марка в страната ни, което работи директно с производителя. От 1995 г. отговаря и за вноса на мотоциклетите Honda. Днес „Бултрако“ АД е част от „Астреко Холдинг“, включващ и дилъството на Iveco - Astreco Trucks, оторизиран Bosch сервиз, център за Годишни технически прегледи и др.

През годините компанията оцеля и преодоля не една криза, придържайки се към мъдростта на основателя на марката, която представлява – Соичиро Хонда. Един от основните принципи в неговата философия е „Първо човека, после машината“.

Ключов неин постулат е и този на трите радости – радостта на съзиданието, на която се наслаждават нашите инженери, насладата от това да продаваме висококачествен продукт и третата е тази на човека, който изпитва задоволство от покупката на един отличен продукт. „Във всеки аспект от бизнеса си, трябва да намирате начин да осигурите радост за партньорите в начинанията си, защото, като подхождате именно така, ще доставите радост и на себе си“, гласи един от заветите на Соичиро Хонда.Тагове: Honda Motor Show Бултрако Интер Експо ЦентърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ