www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Audi Sport със специален шоурум и в София

09.05.2017 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Jordan Lukanov | 29786 прочитания
A+ | A-

Шоурумът на Ауди "Порше София Запад" вече е със статут на Audi Sport дилър. Това подрежда столицата ни сред топ локациите за феновете на германската марка в Европа. Комплексът по пътя към Калотина е един от най-големите в Европа.

Дилърството отговаря на най-високите корпоративни стандарти в световен мащаб за продажбено и следпродажбено обслужване на марката, превърнала се в еталон за авангардни технологични нововъведения. Шоурумът на Ауди напълно отговаря на изискванията за дилър на спортните модели от гамата RS и R8.

Освен елементите на обзавеждане, шоурумът разполага със специалиизирана сервизна техника за поддръжка на спортните конски сили на моделите, които се предлагат от висококвалифицирани Ауди Спорт продажбени консултати.

По повод обявяването на "Порше София Запад" за "Audi Sport дилър" специален гост на събитието бе италианският автомобилен пилот Емануеле Пиро - звезда в автомобилния спорт с пет исторически победи в маратона за издържливост "24 часа на Льо Ман" и девет подиума там.

Модифицираният Audi RS 3 Limousine е новото компактно попълнение в гамата от върхови спортни модели на Ауди. Това е автомобил, който обещава изключително емоционални моменти на пътя. Уникалното ускорение от 0 до 100 км/ч само за 4,1 секунди заедно характерния RS-дизайн, спортен интериор и високо ниво на комфорт правят този модел да спира дъха на всеки който го тества.
 
Новият Audi RS 5 Coupé е първият модел на Audi Sport носещ актуалния стилистичен идиом “RS”. Напълно новият 2.9 TFSI biturbo двигател разполага с мощност от 331 кВт (450 к.с.) и въртящ момент от 600 Нм.

Инженерите на Audi са го разработили от бял лист хартия, той предлага съчетание от високо ниво на мощност и ефективност, както и ненаподобим RS звук. Като част от стандартното оборудване системата quattro разпределя мощта към всичките четири колела. За RS 5 Coupé дизайнерите са черпили вдъхновение от ярко изразените състезателни елементи на Audi 90 quattro IMSA GTO.

“Новият Audi RS 5 Coupé е gran turismo моделът сред RS автомобилите на Audi Sport. Мощното Coupé комбинира елегантната естетика с високо ниво на функционалност за ежедневието. Напълно новият задвижващ агрегат V6 biturbo е разработен от бял лист хартия и предлага значително по-динамични качества, съчетани с високо ниво на ефективност,” отбелязва Щефан Винкелман, изпълнителен директор на Audi Sport GmbH, в описанието си на новия модел.
Тагове: Audi Sport шоурум София Емануеле ПироНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ