www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Пет години Премиум Рали София - Свети Влас

26.04.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 9152 прочитания
A+ | A-

Тази година едно от най-атрактивните автомобилни събития в Българияа вече и в съседките ни Гърция, Сърбия и Румъния, "Премиум Рали София - Свети Влас" навършва 5 години. Изминаха точно 5 г. откакто за първи път научихме за проекта, който всяка година радва автомобилните фенове на Балканите и тазгодишното лято се очертава да започне много обещаващо за всички тях.

Потвърдилите отбори в предстоящото рали са над 20, като някои от участващите суперколи са: Ferrari 488, Audi R8, Mercedes-Benz CL 63 AMG, Nissan GT-R, Porsche Turbo S TechArt, екзотичният Polaris Slingshot, доработени от Schnitzer модели на BMW и други. Ексал Флийт Карс – официален вносител на Dodge за България, също ще се включи в събитието. За спортния дух през 5-та година на Премиум Рали София - Свети Влас, организаторите са планирали изпитания като драг, италианско преследване, както и тайм атак на новата писта в Румъния – MotorPark Romania.

Партитата в тазгодишното рали също няма да са за подценяване. В Арбанаси за доброто настроение на гостите ще се погрижат партньорите на събитието Vega Star Trading, докато в Букурещ компанията с бензин в кръвта ще се забавлява в клуб LOFT. Организаторите разкриват, че за 5-та годишнина са подготвили нещо по-специално, както за участващите, така и за публиката, като много от спирките ще са напълно достъпни за всеки. 

Официалните дати на ралито са:

14 юни - Старт от марина "Диневи", Свети Влас;

15 юни - Арбанаси;

16 юни - Букурещ, Румъния;

17 юни – София.

В Сезон 2017 талисманите ще са повече от един, отново благодарение на компания Eurolink. Какви ще са атрактивните автомобили и колко, засега организаторите запазват в тайна. Ще можем да ги видим и да се насладим на шоуто по време на финала на ралито, който традиционно ще се състои пред Хотел „Маринела” в гр. София на 17 юни.

Една от изненадите в Сезон 2017 са два нови пакета за участие, в допълнение към основните. За тези, които биха желали да премерят сили с автомобилите си на писта MotorPark в Румъния, организаторите са подготвили пакет “Race with us”, а пък ако предпочитате да прекарате целия петъчен ден в Румъния и да се насладите на изпитанията на пистата, вечерята и специалното частно парти в Букурещ, може да се включите в ралито с пакет “Race & Party with us”.

Повече информация за самото събитие и условията за участие може да прочетете на www.premiumrally.com.Тагове: премиум ралиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ