www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Първа копка за новите модерни домове на Jaguar, Land Rover и Volvo в София

03.04.2017 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 17287 прочитания
A+ | A-

Мото-Пфое, официален представител на марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover за България, стартира изграждането на нов изложбено-сервизен комплекс в София. В него място ще намерят търговско-сервизни центрове на двата британски бранда и Volvo - делящи една ограда, но функциониращо като две напълно самостоятелни звена.

Новите дилърства на Volvo и Jaguar Land Rover ще се намират на изключително ключов транспортен възел, в непосредствена близост до "детелината“ на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в Околовръстен път в посока ж.к. Младост. 

И в двете дилърства ще се предлага пълната гама от услуги на фирмата - продажба на нови автомобили, продажба на употребявани автомобили от марките, бързо и качествено следпродажбено обслужване, резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка, изкупуване и абонамент.

„Отдавна обмисляме строеж на наши представителства на трета локация в София, след комплексите ни в Люлин и Младост. Преди две години закупихме този терен с обща площ 53 декара. Днес тук ние стартираме нашия най-нов, високотехнологичен и модерен проект в България. Новите две дилърства на премиум марките в портфолиото ни – Volvo, Jaguar, Land Rover – ще са най-красивите, функционални, модерни и луксозни комплекси, които сме изграждали досега. Взехме едно наистина добро решение с тази инвестиция, с която ще отговорим напълно и дори ще надскочим клиентските очаквания, а това ще ни гарантира ръст в автомобилния премиум сегмент и повишаване на клиентското задоволство от работата ни. Правим най-доброто за своите клиенти, защото те го заслужават”, сподели Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое.

Целият комплекс ще бъде един от най-големите изобщо в Източна Европа, като общата разгърната застроена площ ще е повече от 8500 квадратни метра. Първи врати ще отвори центърът на Jaguar Land Rover до края на годината, а в началото на 2018 г. работата си ще започне и дилърството на Volvo.Тагове: мото-пфоеНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ