www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Автосалон Женева 2017: Hyundai Futuristic FE Fuel Cell Concept

07.03.2017 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 8181 прочитания
A+ | A-

В Женева Hyundai загатва за бъдещето си чрез концептуалния Futuristic FE Fuel Cell Concept. Зад дългото име се крие следващото поколение автомобили с водородни клетки, което е с 20 процента по-леко от сегашните подобни машини. Ефективността пък е повишена с около десет процента.

Всички тези подобрения има едно едничко основно изражение - това е повишеният пробег с едно зареждане. Корейската компания казва, че студията може да измине до над 800 километра с едно зареждане.

Абсолютно в крак с еко имиджа на концепта, в интериора е поставено устройство, което може да пречисти водата, изхвърлена при работата на двигателя, и да я превърне в питейна течност. 

Hyundai казва, че студията има за цел не само да представи бъдещи технологии, но и да загатна за дизайнерските възможности на корейския екип. Визията на модела ще вдъхнови немалка част от бъдещите серийни коли на бранда.

Следващото поколение сериен автомобил на водородни клетки от Hyundai се очаква да дебютира през лятото на следващата година, като мнозина източници съобщават, че премиерата ще се случи по време на летните Олимпийски игри.Тагове: hyundaiНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ