www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Появи се съперник на Morgan

23.01.2017 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 2517 прочитания
A+ | A-

Британският производител на класически модели Morgan се радва на дълги години пазарни успехи, осигурени от верни и платежоспособни клиенти, които си падат по ретро дизайна и съвременното задвижване на моделите на марката.

Но и тук конкуренцията става по-сериозна – в Женева ще видим първия модел на новата британска компания Eadon Green – купето Black Cuillin. Премиерата е на 9 март, а от базираната в Лондон компания не крият амбициите си да станат съперник на Morgan.

Все още няма никаква информация за техническите данни или задвижването на Black Cuillin, но се очаква това да е модел с ретро форми, като очертанията на автомобила, появил се на тийзъра на компанията напомнят тези на легендата Bugatti 57 SC Atlantique от 30-те години на миналия век.

Естествено, въпреки очаквания ретро дизайн, автомобилите на Eadon Green ще са със съвременни двигатели и модерно окачване. На абсолютно същия принцип Morgan произвежда моделите Plus и Aero.

Компанията Eadon Green е основана през есента на 2016 година от Феликс Итън, който е и управляващ директор, но отсега е трудно да се каже дали амбициозният съперник на Morgan ще постигне някакви успехи.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ