www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Бареда получи 1 час наказание, загуби лидерството

06.01.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Офроуд | Автор: Georgi Ivanov | 4660 прочитания
A+ | A-

Водачът при мотоциклетистите, поне до снощи, Хоан Бареда с Honda получи 1 час наказание от организаторите на рали „Дакар”, като освен него бяха санкционирани още трима пилоти на Honda.

Бареда, Мишел Метж и Пауло Конкалвеш са заредили гориво в зона, където това не е разрешено и етапът Хухуй – Туписа се оказа критичен за шансовете им за добро представяне.

Все още не е ясно дали и четвъртият заводски пилот на Honda Рики Брабец няма да бъде наказан, като организаторите заявиха, че проучват какво се е случило с него вчера.

По-късно вечерта и съдбата на Брабец беше ясна – 1 час наказание и за него, а санкции отнесоха още двама мотористи на японската марка – Франко Кайми, който кара за Honda Южна Америка и Педро Бианки Прата, който се състезава за Honda Португалия.

Вчера Бареда завърши 4-я етап с 18 минути аванс пред Пабло Кинтанила с Husqvarna. След наказанието на Хоан, Кинтанила излиза начело, а снощи временното класиране при мотоциклетистите не беше съвсем ясно, тъй като се оказа, че има доста пилоти, на които трябва да бъдат наложени различни наказания.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ