www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Феновете отбелязват рождения ден на Михаел Шумахер

03.01.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 4186 прочитания
A+ | A-

Фенове от цял свят пишат съобщения в социалните мрежи по случай 48-я рожден ден на Михаел Шумахер и му пожелават максимално бързо възстановяване.

Най-успешният пилот в историята на Формула 1 пострада тежко в края на 2013 година, когато падна по време на ски ваканция във Франция, а след това прекара половин година в кома и претърпя няколко тежки черепно-мозъчни операции.

От известно време насам Михаел се възстановява в дома си край Женевското езеро, но семейството и мениджъра му Сабине Кем са наложили пълно медийно затъмнение относно състоянието на легендарния германски пилот.

Михаел има 7 световни титли, пет от които поредни и 91 победи във Формула 1, а за последно кара през 2012, когато завърши третия си сезон в Mercedes.

Първите две титли на Михаел дойдоха през 1994 и 1995 година с Benetton, а след това от 2000 до 2004 включително той постигна най-големите успехи на Ferrari във Формула 1.

За последно се появи информация около Михаел в края на миналата година, когато стана ясно, че все още неизвестен фотограф предлага на няколко жълти европейски издания снимка на Шумахер срещу 1 милион евро. Никой обаче не е посмял да купи и публикува кадъра, тъй като Кем отново заяви, че ще съди „до фалит” медията, която се осмели да наруши личното пространство на Шумахер.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ