www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Повече мощност за Ferrari през новия сезон

03.01.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 3038 прочитания
A+ | A-

Развитието на двигателя на Ferrari за новия сезон във Формула 1 върви повече от успешно, съобщиха източниците на La Gazzetta dello Sport от Маранело. Според тях, за следващия сезон двамата пилоти на тима Себастиан Фетел и Кими Райконен ще могат да разчитат на над 1000 конски сили, идващи от хибридната система на болида, които в хода на сезона трябва да станат още повече.

За сравнение, смята се, че максималната мощност, достигната от Скудерията в хода на миналия сезон е била 960 конски сили.

„Хибридната система е сериозна преработена. Наново е проектирана горивната камера, повишена е ефективността на хибридната система, която вече си взаимодейства много по-успешно с бензиновия турбо мотор”, написа италианският вестник.

Премиерата на новия болид на Ferrari е на 24 февруари на пистата „Фиорано” в Маранело, но все още не се знае как ще се казва новата кола.

В същото време бившият пилот във Формула 1 Алекс Занарди прогнозира, че Черните кончета едва ли ще постигнат сериозен напредък през новия сезон. Италианецът, който вече има титли в две поредни Параолимпиади, не мотивира очакването си, но предрече нова титла за Люис Хамилтън и Mercedes през 2017 година.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ