www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Lamborghini Urus ще има хибридна версия

28.12.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 3700 прочитания
A+ | A-

Lamborghini показа концептуалната версия на бъдещия SUV Urus преди четири години в Пекин, а оттогава насам тече времето, през което студията трябва да се превърне в сериен модел.

Сега шефът на отдела за развитие и изследване на компанията Маурицио Реджиани заяви пред списание Autocar, че „Urus ще е първият и единствен plug-in хибрид на марката”.

Все още обаче не се знае дали хибридната версия на Urus ще се предлага с 4-литров V8 бензинов двигател с две турбини, който ще дойде от Porsche.

Преди година Реджиани отново обяви пред същото списание, че Urus може да има хибридна версия, като сега се предполага, че италианският SUV ще се предлага с два различни по обем и мощност двигателя.

Малко след представянето на новото поколение на Panamera, от Porsche дадоха да се разбере, че моделът ще получи две хибридни версии, но засега няма повече информация. Все пак, от Porsche потвърдиха, че моторите V6 и V8, които се използват при втората генерация на Panamera, могат да работят без проблеми в рамките на хибридна система.

Все пак, Urus трябва да излезе на пазара през 2018 година, така че повечето неясноти около модела ще отпаднат съвсем скоро.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ