www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Атрактивно роудшоу на Federal-Mogul представи гамата спирачки BERAL

29.11.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: | 15917 прочитания
A+ | A-

Federal-Mogul Motorparts организира Роудшоу 2016, което по атрактивен начин представи цялата гама от продукти по спирачната система – дискове и накладки BERALза тежкотоварната гама, като посети над 150 от най-големите сервизи и собственици на тежкотоварни паркове в България. Събитието даде възможност на тези клиенти да се запознаят с всички новости и спецификации на продуктите BERAL произведени от Federal-Mogul Motorparts.

Роудшоу 2016 се проведе през есента и бе организирано съвместно с дългогодишния партньор на компанията – СФК-ТРАК ООД. Всички сервизи участници в проявата имаха възможност да научат повече за предимствата на продуктите и да се възползват от пакетни цени на продуктите с марка BERAL.

BERAL е основна серия дискови накладки както за оригинално вграждане, така и за вторичния пазар, с гама покриваща изцяло парка от товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Всички продукти преминават през многократни тестове в различна пътна обстановка и при симулирани тежки условия – горещ климат и свръхнатоварване.

Доказано е, че дисковете и накладките с марка BERAL са по-издръжливи и многократно надвишават стандартите за безопасност на Европейската директива ECE-R90. Относно приложенията за камиони, BERAL осигурява топ резултати в тази категория.

Тестове спрямо основните конкуренти показват, че BERAL изпреварва останалите по отношение износването на фрикционния материал, гарантирайки максимален живот на накладките, а също така се отличава с добре балансирано и гладко износване на барабаните. Следователно тежкотоварната гама BERAL е от съществено значение за безпроблемно представяне на пътя. Federal-Mogul Motorparts непрекъснато инвестира в разработването на нови технологии в тези категории и това е и причината повече от 60 години марката BERAL да е синоним на сигурност.

„Тази година решихме да представим новата гама продукти на Federal-Mogul Motorparts под формата на роудшоу с цел да обиколим страната и достигнем до повече наши клиенти. С помоща на СФК-Трак бяха посетени над 150 обекта и сме изключително доволни от този факт, защото дадохме възможност на нашите клиенти да се запознаят лично с новите продукти и да споделят с нас впечатленията си“, заяви Иван Лазаров, управител за България на Federal-Mogul Motorparts.

Всички участници закупили промоционални пакети BERAL по време на Роудшоу 2016 на Federal-Mogul Motorparts получиха изненада – подаръци поднесени по атрактивен начин. Събитието е популярна атракция на Federal-Mogul Motorparts, започнала първоначално в Италия, след което реализирана и в други страни от региона като Гърция, Словения и Сърбия. В България роудшоуто на Federal-Mogul Motorparts се проведе за първа година в тежкотоварния сегмент и предизвика изключителен интерес сред партньорите на компанията.

Междувременно, на стилно тържество в ресторант "Петлето", представители водещи автомобилни медии получиха подробна информация за най-новото роудшоу на компанията с фокус върху спирачните продукти на марката Beral. По време на вечерята бяха наградени и едни от най-добре представилите се дистрибутори на Federal-Mogul Motorparts за годината.Тагове: Federal-Mogul спирачки BERALНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ