www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Освежиха и Peugeot 301

24.11.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4183 прочитания
A+ | A-

След като Citroen показа обновения C-Elysee, Peugeot разкри своята версия на модела, носеща името 301. След около четири години на пазара и над 360 000 продажби, возилото ще е при дилърите с редица подобрения от началото на следващата година.

На първо четене лесно се откриват промените по предницата на автомобила. Решетката има нова форма и повече хромирани детайли, а фаровете имат нова графика. Под тях се намира броня с редизайн, в която са поставени и дневните LED светлини.

По-сериозни новости има в интериора, където французите са поставили 7-инчов дисплей за инфотейнмънт системата. От него може да се контролира както 3D навигационната система TomTom, така и ауди функциите на автомобила. В зависимост от нивото на оборудване, колата може да получи и камера за паркиране.

При двигателите промени няма. Откриваме познатите 1.2 и 1.6 бензинови мотори, както и 1.6 дизел с 92 и 100 к.с. Достъпен с автоматична скоростна кутия ще бъде по-големият бензинов агрегат, който разполага с мощност от 115 к.с.

Продажбите на обновения модел стартират догодина, като производството ще продължи да се извършва във Виго, Испания, където се сглобява и братовчедът Citroen C-Elysee.Тагове: peugeotcitroenНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ