www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

10 ноември, 13:30 ч.: Гледайте премиерата на обновения VW Golf пряко при нас

07.11.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: | 3396 прочитания
A+ | A-

На 10 ноември ще се състои премиерата на дълго рекламирания фейслифт на седмото поколение от Volkswagen Golf. Събитието е насрочено за 13:30 ч. - 12.30 p.m. CET, и ще може да бъде наблюдавано пряко при нас. Освен това, немците са предвидили мощна онлайн стрийм офанзива в социалните мрежи - You Tube, Facebook, Periscope и Twitter, за дебюта на ъпдейта на модела, който повече от 4 десетилетия е най-популярният фолксваген - не само в Перник, но и по света.

Физическата премиера на автомобила ще е на изложението в Лос Анжелис - малко по-късно през ноември, като продажбите в Европа ще започнат в началото на пролетта. Освеженият Golf ще получи напълно нова инфотейнмънт система с 9,5-инчов екран, както технология за управление на системата с жестове. Точно тази система се появи миналата година на борда на концепта Volkswagen Golf R Touch.

В списъка с нови екстри влиза и новият 12,5-инчов дигитален инструментален клъстър, носещ названието Virtual Cockpit. Това решение е ново за VW, но не и за Audi – системата се появи преди две години в третото поколение на модела ТТ.

Тагове: VW Golf Фолксваген Volkswagen стрийм премиераНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ