www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Skoda се отказва от версиите vRS?

05.10.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1351 прочитания
A+ | A-

Skoda се отказва от версиите vRS?

Спортните версии на моделите на Skoda – RS и след това vRS винаги са били с много добри продажби и едва ли скоро ще изчезнат от гамата на чешкия производител. Но все пак, това може да се случи заради планираната промяна в стратегията на марката на Volkswagen, като главният изпълнителен директор на Skoda Бернхард Майер обясни, че очаква по-печеливша бизнес стратегия от подмарката RS.

Накратко, това означава, че в близко бъдеще инженерите и маркетинговите специалисти в Skoda ще вложат много повече усилия в развитието на версиите Monte Carlo, Laurent & Clement и Sportsline, вместо да се създава доста по-спортен и динамичен RS вариант на някой от моделите.

„На теория, няма пречки да създадем всякакъв вид дериват на един или друг модел, но важният въпрос тук е свързан с търсенето - обясни Майер пред списание Autocar. – Ние имаме страхотен опит с развитието на отделни версии, така че очаквам да продължим да ги развиваме.”

В близко бъдеще, т.е до 2018 е възможно свои RS версии да получат Superb и новия Kodiaq, но чешката компания все още не е потвърдила окончателно това.

През 2019 Skoda ще представи първия си plug-in хибрид, а година или две по-късно ще се появи и първият изцяло електрически модел на марката.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ