www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Goodyear Urban CrossOver - гума концепт за прототипа Lexus UX (+ видео)

01.10.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: | 2622 прочитания
A+ | A-

На Автосалон Париж 2016, който се провежда във френската столица през първата половина на този месец, Lexus представя новия си прототип Lexus Ux. Той е оборудван с концептуалните гуми Goodyear Urban Crossover. Тази изключителен автомобил е съчетан със специални гуми и успешно представя сътрудничеството между двете компании.

В запитването на Lexus към Goodyear за разработване на гума за най-новия автомобил на компанията се открояват две основни искания: проучване на нови граници на дизайна на гумите и прилага на най-съвременните технологии. За да се впише в уникалния дизайн на колата, Goodyear прие философията на Lexus за този модел, според която вътрешните елементи се сливат с външните такива и обратното.

Следвайки този принцип, спиците на джантата се преливат гладко в дизайна на страницата на гумата, създавайки уникално визия в съответствие с останалата част на автомобила. Елегантно интегрираната в колелото страница придават на кросоувър гумата градски вид, докато шарката на протектора дава динамичен външен вид. Дизайнът на гумата е създаден с помощта на високотехнологично лазерно изрязване на Goodyear.

Дейвид Анкарт, генерален директор Продуктово развитие за първоначално вграждане на Goodyear за Европа, Близкия Изток и Африка, споделя: "Ние сме горди да представим тази новаторска концептуална гума за концептуалния автомобил на Lexus UX, което потвърждава още веднъж опита на Goodyear в предоставянето на първоначални вграждания с индивидуални решения. Нашите дизайнери успяха да разработят гума, която е в съответствие с философията на дизайна на колата, и в същото време ние успяхме да отговорим на нуждите на шофьорите на Lexus от комфорт, удоволствие от шофирането и безопасност чрез използването на технологии, които са на разположение в момента на потребителите на нашата продуктова гама, като технологията Sound Comfort и RunOnFlat технологията".
Тагове: Goodyear гума концепт прототип LexusНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ