www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Hyundai достави първия i20 R5

23.09.2016 | Авто новини: Авто Спорт » Рали | Автор: Georgi Ivanov | 3665 прочитания
A+ | A-

Първият готов за състезание Hyundai i20 R5 беше доставен на 19 септември от Hyundai Motorsport в Алценау, а клиент е италианският HMI Hyundai Italian Rally Team.

Водещият екип от Hyundai Motorsport, включително директорът Мишел Нандан и Андреа Адамо, ръководителя на състезателния отдел, бяха част от церемонията по предаването на колата на първия клиент. От страна на получателя беше Лука Мурдоло, мениджър на италианския частен отбор получаващ първия състезателен автомобил. Заедно с колегите си, той имаше възможността да говори с инженерите и механиците, работили по i20 R5 през последните дванадесет месеца.

Фабио Андолфи ще стартира в рали „Корсика” през следващия уикенд и в хода на състезанието ще работи с инженер от Hyundai Motorsport, а преди състезанието ще може да направи тестове за специфичните отсечки на френския остров.

Общо три автомобила i20 R5 ще стартират в рали „Корсика”, като във WRC2 Кевин Абриг ще кара за Hyundai Motorsport, а Андолфи и Стефан Саразен ще са зад волана на първите две клиентски коли.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "