www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Само чудо ще помогне на Михаел Шумахер

29.08.2016 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1157 прочитания
A+ | A-

Само чудо ще помогне на Михаел Шумахер

Феновете на Михаел Шумахер ще имат нужда от истинско чудо, ако искат някога отново да видят любимия си пилот. Тази тъжна констатация дойде в дните, в които Формула 1 отбеляза 25 години от дебюта на легендарния германец на пистата „Спа”.

Състоянието на 47-годишния Михаел, който в края на 2013 претърпя тежко падане на ски остава неизвестно, след 6-месечната кома, мозъчните операции и домашното възстановяване, за което обаче извън семейството му не излиза никаква информация.

Признанието дойде от Герд Крамер, който е бивш директор на спортния маркетинг на Mercedes и който досега пазеше мълчание по отношение на състоянието на Михаел.

„В момента Михаел е в много трудна ситуация и трябва да признаем, че ще имаме нужда от чудо, ако искаме отново да видим Михаел сред нас”, обясни Крамер пред германската телевизия N24, но отказа повече коментари относно състоянието на Шумахер.

Крамер потвърди, че никога няма да забрави 25 август 1991 – денят, в който Михаел дебютира във Формула 1, тъй като по това време той е един от хората, спомогнали на Шумахер да стартира за Jordan.

Първото състезание на Михаел във Формула 1 е платено от Mercedes, а Шуми се класира 7-и в квалификацията, но след това отпадна още в началото заради повреда в съединителя.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ