www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нова гама запалителни кабели Champion от Federal-Mogul Motorparts

24.08.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 6423 прочитания
A+ | A-

Federal-Mogul е готов с нова гама произведени в Европа запалителни кабели Champion, които предлагат най-добро съотношение цена/качество за следпродажбено обслужване на европейските автомобили, които са в употреба средно повече от 15 години. Новите водещи комплекти запалителни кабели са разработени за специфични приложения, комбиниращи проводими въглеродни, жични или медни елементи с XLPE или EPDM вътрешна изолация, и са защитени с външно силиконово изолационно покритие.

"Търсенето на запалителни кабели на вторичния пазар се приближава към представите за продукт, който е подходящ за дадена цел и ние вярваме, че новата гама запалителни кабели на Champion предоставя на нашите клиенти комбинация от доказано качество, съвместимо с това за оригинално вграждане и в същото време подходящи и достъпни запалителни компоненти, зависещи от спецификациите на двигателя,“ разкри Берт Де Хаес, групов продуктов мениджър, „Запалителни системи“ за Европа, Близък изток и Африка във Federal-Mogul Motorparts: "Комплектите кабели на Champion са създадени на база дългогодишните усилия на Federal-Mogul да осигури ефикасно след продажбено обслужване с висококачествени продукти.”

Кабелните обувки и клеми са специално изработени за всяко приложение, а дизайнът на всеки компонент цели да осигури оптимална комбинация от качество и представяне. Въглеродните, жичните и медните запалителни кабели са проектирани и тествани спрямо най-високите европейски производствени стандарти и са с гарантирана устойчивост на високи температури, влияния на сол, вода, нефт, петрол и киселини, а също така предотвратяват и радио смущения.
 
Повече информация и нов каталог Champion, описващ новите 249 запалителни продуктови кода е на разположение www.fmecat.eu и може да се свали в PDF формат.Тагове: ChampionFederal-MogulНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ