www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нов слух: Състоянието на Михаел Шумахер се влошава

16.08.2016 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1302 прочитания
A+ | A-

Нов слух: Състоянието на Михаел Шумахер се влошава

В края на миналата седмица се появиха поредните слухове, че състоянието на легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер се влошава. Германецът се лекува в дома си в Швейцария след тежката травма, получена в края на 2013 година при падане на ски и последвалата изкуствена кома и поне две животоспасяващи операции.

Съпругата на Михаел Корина и мениджърът му Сабине Кем са наложили тотално информационно ембарго на здравословното състояние на Шумахер и до жълтите медии достигат само слухове.

През уикенда на няколко места се появи непотвърдена информация, че състоянието на Михаел не се подобрява, а е започнало да се влошава.

След това в профила на Михаел във фейсбук, който обаче не е негов, а е свързан с бившия му мениджър Вили Вебер се появи черно-бяла снимка на пилота, което допълнително притесни феновете му.

„Знам колко е силен Михаел – заяви няколко часа по-късно бившият президент на Ferrari Лука ди Монтедземоло. – Сигурен съм, че той ще излезе от тази много трудна ситуация благодарение на своята решителност, която ще има критично значение в този случай.”

Това изказване на Ди Монтедземоло не окуражи кой знае колко феновете на Михаел, а от семейството му отново отказаха коментар.

И след тези откъслечни парченца информация милионите почитатели на Михаел отново разполагат само със слухове и инсинуации, но би трябвало да очакваме някакво раздвижване на този фронт в дните около Гран при на Италия в началото на септември, когато медиите на Апенините ще измъкнат нещичко за Шуми от източниците си в Маранело.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ