www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Адреналин на макс с ATV бъгита Polaris в Sofia Ring Mall

31.07.2016 | Авто новини: Авто Спорт » Офроуд | Автор: Jordan Lukanov | 8902 прочитания
A+ | A-

Sofia Ring Mall подготвя незабравимо преживяване за всички с адреналин в кръвта. От 1 до 9 август на ВИП паркинга в мола на Околосвръстното на столицата ги очакват няколко изключителни модела Polaris UTV, които посетителите могат да тестват на специалното офроуд трасе до търговския обект.

Хит на събитието ще е дългоочакваният Polaris Slingshot - един вдъхващ страхопочитание триколесен роудстер, който предоставя изцяло ново усещане от шофирането по асфалта. Отвореният кокпит на Slingshot провокира зрение, обоняние и слух във всички посоки. Благодарение на конфигурацията „side-by-side" (един до друг), както шофьора, така и неговия пасажер получават неподправена инжекция от адреналин.

В делничните дните дни тест драйв е предвиден между 16:00 и 20:00 ч., а през уикенда – от 11:00 до 20:00 часа. Всеки, отдал се на уникалното адреналиново изживяване, получава диплома за успешно преминаване на трасето, а един от тях чрез томбола ще спечели специалната награда – еднодневно приключение с роудстър на Polaris в планината.

Освен тест драйв на офроуд терена, посетителите могат да разгледат и други изумителни модели на марката Polaris. Те ще бъдат разположени в Sofia Ring Mall, който за пореден път  затвърждава концепцията си да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.Тагове: АдреналинATVбъгиPolarisSofia Ring MallНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ