www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ново поколение 100-октанов бензин във верига ЕКО (галерия)

12.07.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 15815 прочитания
A+ | A-

Новото поколение 100-октанов бензин беше лансирано подобаващо на впечатляващо събитие в столичния бизнес център Рейнбоу Плаза. Горивото EKO Racing 100 е вдъхновено от успехите на фирмения отбор EKO Racing.

Пилотите на ЕКО Racing Team - многократният автомобилен шампион на България Илия Царски и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой, споделиха какво е чувството да усещаш максималната мощност на двигателя. Минути след официалното представяне на новото гориво, гостите имаха възможност да станат част от уникален тест драйв в присъствието на двамата пилоти и сами да се убедят в предимствата на новия бензин EKO Racing 100 - голяма галерия.

На събитието присъстваха Йоанис Доратис, „Оперативен директор международни продажби“, Хеленик Петролеум и Сотирис Анастасиадис, Маркетинг директор, Хеленик Петролеум, както и множество партньори и клиенти на „ЕКО България“ ЕАД, много медии, клиенти и партньори на бензиностанции ЕКО.
 
Честта да извърши символичното първо зареждане на автомобил с новото високоотканово гориво имаше Георги Деянов, изпълнителен директор на „ЕКО България“ ЕАД, който сподели: „В „ЕКО България“ винаги сме се стремили да работим едновременно в две посоки - за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите към сектора. Ключов приоритет за нас са иновациите в продуктовото ни портфолио, за да можем да отговорим на високите изисквания на потребителите ни. С добавянето на новия високооктанов бензин EKO Racing 100 в портфолиото ни от висококачествени горива продължаваме да инвестираме в посока увеличаване на удовлетвореността на нашите клиенти.“

Новото гориво е със специално разработена 100-октанова формула, която гарантира максималната мощност и отличното представяне на двигателя, а специалните добавки, с които бензинът е обогатен, поддържат цялата горивна система на автомобила максимално чиста и защитена от корозия.  EKO Racing 100 вече се предлага на почти всички обекти от веригата на бензиностанции ЕКО.Тагове: октанбензинЕКОбезиностанциигоривоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ