www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Откритото Ferrari LaFerrari ще носи името Aperta

08.07.2016 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 2902 прочитания
A+ | A-

Почти със сигурност Ferrari ще даде името Aperta на откритата версия на LaFerrari, когато колата направи официалния си дебют по време на изложението в Париж по-късно тази година. Макар и все още да няма официално потвърждение за това, снимките на возилото, които вчера бяха разпространени от марката, съдържат името Aperta в своето описание. Освен това, хора от компанията са разкрили тази информация пред Autocar.

Засега детайлите около колата не са много, но от фирмата съобщават, че са работили основно по елементите от окачването, като са постигнали максималното възможно ниво на твърдост, близо до това на купето. Освен това, аеродинамично колата има съвсем леко по-слаби стойности от стандартния LaFerrari, като и тук е обърнато сериозно внимание на някои детайли.

Всъщност, разликите от визуална гледна точка не са много. Единственият панел, който е подвижен, се намира над главите на шофьора и неговия спътник, като всички останали детайли по дизайна са запазени. Няма и промени по хибридното задвижване, което осигурява максимална мощност от 950 к.с. Те са достатъчни да изпратят кабриото в движение със 100 км/ч от покой за 2.9 секунди.Тагове: ferrarilaferrariНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ