www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

5 българи с нов Hyundai и бонус - финалът на Евро 2016 в Париж

17.06.2016 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 3412 прочитания
A+ | A-

Хюндай изтегли имената на печелившите в двете томбoли, организирани от автомобилната марка по повод на официалното партньорство между Hyundai Motor и UEFA EURO 2016. На 16 юни бяга обявени щастливците сред онези, които се включиха в инициативите, съпътстващи Европейското първенство по футбол. Тези игри бяха отворени към всички фенове, за да се мултиплицира удоволствието и забавлението от футболната фиеста.

В шоурума на Хюндай на "бул. Околовръстен път 260" в София бяха изтеглени имената на печелившите, които ще получат наградите от двете томбoли, организирани от автомобилната марка по повод на официалното партньорство между Hyundai Motor и UEFA EURO 2016. Почитателите на Хюндай, които от 1 до 15 юни закупиха автомобил Хюндай, участваха в томбола за спечелване на  двоен билет за финала на EURO 2016, който ще се играе на стадион „Парк де Пренс“ в Париж.

Двойно удовлетворение от покупката на Хюндай ще изпитат петима нови собственици на автомобили, които ще имат уникалния шанс да наблюдават на живо финалния двубой на 10 юли 2016 година. Това са: Кирил Йорданов Василев, Анита Драгомирова Въжарова, Марин Георгиев Събев, Стефка Георгиева Зеринова и Никола Ненов Боев.

Всеки посетител в представителствата на Хюндай в цялата страна, който е направил тестово шофиране с избран от него модел на марката в периода от 1 до 15 юни, се включи в томбола за спечелване на точно копие на топката, която се ползва във футболните мачове на EURO 2016.
 
Общо 50 са щастливците, които ще получат точно копие на топката на Евро 2016. Имената на всички печеливши ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Хюндай в България. Официалното връчване на наградите ще се състои на 21 юни.Тагове: Hyundai Евро 2016Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ