www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Porsche 911 Turbo S спечели премиум ралито (видео)

14.06.2016 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 8694 прочитания
A+ | A-

Eкипажът на Porsche 911 Turbo S Tech Art грабна първото място в генералното класиране на приключилото четвърто издание на "Премиум рали София - Свети Влас 2016".
На стълбичката до победителите на второ място се нареди oтборът на Nissan GTR Black Edition, а на трето място се класира Audi RS7.
По време на двудневните изпитания на писта Серес в Гърция, най-бързо време показа Chevrolet Corvette Z07. Изпитанието за драг на 400 м беше спечелено от Porsche 911 Turbo S, давайки време от 10,08 сек. На първата "точна езда“ победител стана BMW7 Mansory, който даде само 41 стотни отклонение от идеалното време за преминаване.
Над 35 отбора със суперавтомобили се включиха в едно от най-ексклузивните събития през това лято, а именно Премиум Рали София – Свети Влас Сезон 2016. В рамките на 5 дни те изминаха 1006 км и имаха изпитания на писта, драг, щафета и тематични партита в България и Гърция. Към екипажите от България се присъединиха и впечатляващите Ferrari F430, Lamborghini Gallardo, BMW M3 и др. от гръцкия клуб за суперколи 7RoadsClub.
Тагове: премиумралисветивласпоршеНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ