www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Hyundai Fan Park част от фен зоните в София и Пловдив за Евро 2016

09.06.2016 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: Jordan Lukanov | 3545 прочитания
A+ | A-

В навечерието на началото на Евро 2016 официално беше открит Hyundai Fan Park, който е част от Ариана Футбол Парк. Атракцията е разположена на стадион „Юнак” в Борисовата градина в София. След успешното представяне преди  две години по време на Световното първенство в Бразилия Hyundai Fan Park отново очаква своите гости, като е подготвил за тях многобройни забавления.

На тържественото откриване присъства футболната звезда на България Красимир Балъков, който отдели специално внимание на Hyundai Fan Park. Той се включи в томболата, която при тестване на един от моделите на Hyundai предлага възможност за спечелване на топка – точно копие на топката на Евро 2016.

В пространството на Хюндай на стадион "Юнак" може да се тестват моделите на Hyundai от специалната серия, посветена на ЕВРО 2016 – Hyundai i10 GO!, Hyundai i20 GO!, Hyundai i30 GO! и Hyundai Tucson GO!. А специална платформа, до огромния екран, е разположен Hyundai Tucson - брандиран с логото на първенството, с какъвто ще бъде превозвана Европейската купа.

В Hyundai Fan Park любителите на силните усещания – както на футболното поле, така и на състезателната писта - могат да изпробват уменията си на симулатор от Световния рали шампионат с Hyundai i20 WRC. За участника с най-добро време всеки ден ще има приятна изненада.

В Hyundai Fan Park гостите ще могат да изразят симпатиите си към определен отбор, като чаровните момичета на Хюндай нарисуват на лицата им цветовете на националния флаг на съответната държава. Снимка с талисмана на ЕВРО 2016 ще повиши настроението и ще създаде спомен от емоционалните дни на първенството.

С отличната си локация "Ариана Футбол Парк" обещава да се превърне в най-притегателната зона в София по време на първенството. С видео стената, която ще работи на максимална яркост, и с всички останали  удобства фен зоната ще бъде достойна конкуренция  на подобен тип фен паркове в Европа.

Тази година за пръв път фен зона ще има и в Пловдив, като там Hyundai Fan Park също ще бъде част от всеобщата еуфория на футболните страсти.Тагове: Hyundai Евро 2016 футболНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4