www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Bridgestone с презентация пред фенове на Нюрбургринг

07.06.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2367 прочитания
A+ | A-

Bridgestone с презентация пред фенове на Нюрбургринг

Bridgestone демонстрира няколко нови продукта в рамките на четиридневно изложение, организирано специално за феновете като част от 24-часовото състезание на автомобилен клуб ADAC, което се проведе на пистата "Нюрбургринг" в Германия между 26 и 29 май тази година.

Трасето Nürburgring е световноизвестно с предизвикателната си конфигурация за производителите на автомобили. За Bridgestone историята тук започва с разработването на оригинално оборудване за автомобили на Porsche и Ferrari през 80-те години на миналия век, когато за първи път японски гуми биват използвани като оригинално оборудване за тези модели. От тогава до сега "Нюрбургринг" продължава да е важна локация за голяма част от развойната дейност на Bridgestone в областта на гумите и моторните спортове.
 
На щанда на компанията, и по специално на обособения кът „Bridgestone Motorsports × POTENZA History Corner“, Бриджстоун представи POTENZA – глобална премиум марка, създадена специално за пистови състезания, включително и на "Нюрбургринг". Интерактивната зона представи наследството на Bridgestone в областта на моторните спортове, спомогнало за развитието на технологията, използвана в POTENZA.Тагове: Bridgestone Нюрбургринг гуми

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ