www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

5,1 милиона евро за откритата версия на LaFerrari

06.05.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 782 прочитания
A+ | A-

5,1 милиона евро за откритата версия на LaFerrari

След като Серджо Маркионе потвърди, че ще има открита версия на супер автомобила Ferrari LaFerrari спекулациите за него буквално избухнаха. Дори в някои специализирани сайтове се появиха и обяви за продажби на зелено – някой вече е платил депозит и е в списъка на клиентите, но го е направил със спекулативна цел и идеята му е да продаде колата веднага, след като я купи.

Първата такава обява в Германия за LaFerrari Spider се появи със стряскащата цена 5,1 милиона евро. От Ferrari обясниха, че ще използват „дългогодишния си опит”, както и „уникалните си и директни контакти с частни колекционери и дългогодишни клиенти”, за да не се допуснат спекулации при продажбата на LaFerrari Spider, но това едва ли ще е възможно в пълна степен.

Интересът на колекционерите се изостря и от факта, че производствената серия на LaFerrari Spider ще е силно ограничена – едва 70 бройки. От Маранело засега не коментират нищо за самия автомобил, но е почти сигурно, че кабриото ще се задвижва от 6,3-литров V12 бензинов двигател, който ще работи заедно с електромотор. Това ще даде обща мощност от 963 конски сили и ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди. Но всъщност, високата цена ще се дължи повече на ограничения брой коли, не толкова на впечатляващата динамика.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ