www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Пресконференция във фейсбук за пазара на горивата в България на 27 април

26.04.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 2184 прочитания
A+ | A-

Пресконференция във фейсбук за пазара на горивата в България на 27 април

„Инициатива за справедливи цени на енергията“ организира на 27 април от 14.00 ч. първата у нас Фейсбук-пресконференция, посветена на пазара на горивата в България, ролята на институциите и вредите от това за българското общество и икономика. Участници от страна на  групата ще са: Георги Георгиев – юрист, член на САК, работи и в областта на правно-информационните технологии; Васил Чакъров - финансист; Алекс Алексиев – експерт по национална сигурност; Венцеслав Йонков – специалист по информатика; Васко Начев - енергиен експерт; Илиян Василев - експерт по енергийна сигурност.

Преди два месеца инициативният комитет отправи писмо до Народното събрание, Президента и Министър-Председателя, което беше подписано от над 100 души, включително и формирана за целите на по-нататъшни активни действия по отстояването на правата и интересите на засегнатите, група от експерти у нас, така и в чужбина. Представители на гражданската инициатива, която си поставя за цел постигането на справедливи цени на горивата в България, ще отговарят онлайн на зададени въпроси – писмени, пряко във форума на страницата или чрез позвъняване или видеовръзка чрез Фейсбук, където е възможно в диалогов режим.

Въпроси може да се задават общо към групата или към отделни участници в пресконференцията. За целта е необходимо да посетите фейсбук-страницата на групата преди и в посочения час.Тагове: бензиностанциигоривапетролцени

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ