www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

4-цилиндрови мотори и за Porsche 718 Cayman

25.04.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 2541 прочитания
A+ | A-

В началото на годината Porsche представи новия 718 Boxster, а сега идва ред и на купе версията на модела – 718 Cayman. В дизайна на автомобила няма кой знае какви изненади, все пак това е покритата версия на Boxster.

Но освен смяната на името и добавянето на 718 – напълно в традициите на Porsche, другата новина е появата на 4-цилиндрови мотори в гамата на модела.

Новите 4-цилиндрови турбо двигатели заместват популярните 6-цилиндрови атмосферни мотори – даунсайзингът нямаше как да подмине Porsche.

Базовата версия на 718 Cayman получава 2-литров двигател с 300 конски сили, а версията S – 2,5-литров агрегат с 350 конски сили.

Що се отнася до динамиката, 718 Cayman с PDK трансмисия и предлагания като екстра пакет Sport Chrono се ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,7 секунди, а Cayman S покрива това упражнение за 4,2 секунди. Максималната скорост на двете версии е съответно 275 и 285 конски сили.

Другите промени в модела включват някои промени по шасито, по-твърди пружини и амортисьори с нови настройки. Управлението е станало с 10 процента по-директно, а новите задни гуми са с половин инч по-широки за по-добра стабилност.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ