www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Сандвичи от шеф Андре Токев за клиентите на OMV

16.03.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Georgi Ivanov | 5630 прочитания
A+ | A-

От този месец веригата OMV предлага на клиентите си нова гама сандвичи, създадени от един от най-добрите готвачи в България – шеф Андре Токев. Рецептата за всеки един от петте сандвичи е създадена от Токев, който на представянето им днес поясни, че дори продуктите за тях се изработват също по негова рецепта от различни български компании.

Включването в менюто на новите сандвичи: Италиански, Баварски, Франкфуртер, Вегетариански и Сладък сандвич, отразява вижданията на Токев за предпочитанията на хората, към качествената храна, когато пътуват.

„Приех поканата на OMV България да подготвя новото меню сандвичи, тъй като за мен OMV е символ на качество – заяви днес Токев при представянето на сандвичите в ресторант „Андре”. – Предоставих рецептите на моите любими сандвичи и проведох обучения на персонала на веригата за приготвянето им. Застанах с името си зад тази кампания, тъй като никога досега не съм се разочаровал от нивото на обслужване в OMV.”

Изследвания, поръчани от OMV през миналата година показват, че клиентите в бензиностанциите все повече предпочитат свежи и пресни сандвичи и ястия за сметка на пакетираните храни. От компанията отчитат, че за първите дни от дебюта на новите сандвичи продажбите им надхвърлят в пъти очакванията. Управителят на OMV България Петър Величков заяви, че компанията е лидер в „негоривния бизнес” на бензиностанциите и лансирането на новото меню сандвичи е част от програмата за запазването на тази позиция на този пазар, който се развива все по-бързо.Тагове: OMVбензиностанциясандвичгоривоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ