www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Лауда: Разбирам липсата на информация около Михаел

16.03.2016 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1662 прочитания
A+ | A-

Лауда: Разбирам липсата на информация около Михаел

Трикратният световен шампион във Формула 1 Ники Лауда подкрепи решението на семейството на Михаел Шумахер да ограничи максимално информацията за състоянието на бившия германски пилот. Михаел се лекува повече от година в дома си в Швейцария, където беше преместен от болницата в Ница, където прекара почти половин година в кома и претърпя няколко животоспасяващи операции след тежкото му падане на ски в края на 2013 година.

Лауда, който е неизпълнителен директор на Mercedes – последният тим на Михал във Формула 1, допълни, че липсата на информация за състоянието на популярния 7-кратен световен шампион води до пораждането на слухове, което „не е добре” според австриеца.

„Семейството на Михаел го защитава, напълно разбирам това – заяви Лауда. – Но в същото време трябва да е ясно, че всички, които се интересуват от Михаел, които се надяват на възстановяването му, не получават никаква информация.”

Лауда призна, че няма вътрешна информация за Михаел, въпреки че поддържа отлични отношения със семейството на германеца.

„Често си мисля за Михаел – обясни Лауда. – Но за съжаление, нямам контакт с него или със семейството му. И аз като всички други мога само да се надявам, да се надявам и да се надявам.”СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ