www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Частна премиера за Ferrari LaFerrari Spider?

07.03.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Georgi Ivanov | 1428 прочитания
A+ | A-

Частна премиера за Ferrari LaFerrari Spider?

Според непотвърдена информация кабрио версията на Ferrari LaFerrari, носеща името Spider е била представена на частно събитие, посветено на настоящи и потенциални клиенти на марката.

Появата на Spider едва ли е голяма изненада като се има предвид, че още при дебюта на LaFerrari беше ясно, че моделът ще има и такава версия. Много е вероятно точно на Spider да се падне честта да е моделът, който ще отбележи 70 години от появата на първия автомобил на компанията, основана от Енцо Ферари. В същото време се появи информация, че Ferrari ще отбележи този юбилей със специална версия на друг модел.

Юбилеят от появата на 125S ще е пред 2017 година.

Предполага се, че почти цялата производствена серия на LaFerrari Spider вече е разпродадена, като първи избор са имали настоящите собственици на FXX K. Производството ще е 150 коли, с възможност да бъдат добавени още 50, а цената ще е по-висока от тази на LaFerrari, която стартира от 1,69 милиона долара.

Най-вероятно официалната премиера на LaFerrari Spider ще е през юни на специалното събитие Ferrari Cavalcade.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ