www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Три дена клиентски тестове на новото BMW X1

25.02.2016 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 4714 прочитания
A+ | A-

BMW България организира безплатен тест за настоящи и бъдещи клиенти на марката, който дава възможност за изпробване на новото поколение BMW X1. Тестът ще се проведе утре и през уикенда (26, 27 и 28 февруари) на паркинга на кино Арена Младост в София. Събитието е част от международна обиколка със символичното име Generation X или Поколение Х, посветена на джипката.

За да демонстрира възможностите на модела, баварската компания ще предложи достъп до много модификации X1, предлагащи различни характеристики на задвижването. Посетителите ще имат възможност да изминат живописен маршрут зад волана на машината, както и да използват специално изграден комплекс от рампи, които симулират специфични предизвикателства.

В унисон с динамичния характер на BMW Х1, в рамките на събитието, се провеждат и атрактивни демонстрации на trial bike BT Sofia team. Екипът на autoclub.bg имаше удоволствието да е един от първите, преминали през тестовите трасета, изградени за BMW X1. Препоръчваме ви горещо, ако сте почитатели на марката или на високопроходимите автомобили, да се запишете за участие в теста. Това става или на място, или на адрес bg.embrace-bmw.com.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ