www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Външен експерт контролира бензиностанции Shell и в България

15.02.2016 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: Jordan Lukanov | 9953 прочитания
A+ | A-

Shell България последва европейската практика и официално представи „Знак за качество“ – най-обстойната инициатива за инспектиране и сертифициране на качеството на продуктите на пазара у нас (фейсбук галерия). Компанията е единствена в страната в бранша, която получава сертификат за своята система за управление на високото качество на предлаганите горива от независимия световен лидер в контрола, инспекциите, изпитването и сертификацията - SGS.

За целта SGC притежава специално оборудвана мобилна лаборатория, която посещава изненадващо без предварително предупреждение бензиностанциите Shell и анализира на място 7 параметъра на бензиновите и 7 параметъра на дизеловите горива. Тестовете включват и уникална проверка за наличие  на микробиологично замърсяване при дизеловите горива, която не е част от задължителните регулаторни изисквания и Shell България е първата компания в страната, която следи този параметър.

„Стандартите на Shell за качествен контрол са безкомпромисни и горивата са под постоянен надзор от пътя им от депото до бензиностанцията. Финалната стъпка в този процес е проверката в търговския комплекс от независима сертифицираща лаборатория с международен авторитет - SGS. Вярвам, че с въвеждането на тази уникална за България програма правим значима крачка в усъвършенстването на системата за контрол на горивата, които предлагаме на нашите клиенти, за да отговорим на техните постоянно нарастващи очаквания.“ сподели Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.Тагове: ShellбензиностанциягориваНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ