www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Porsche обнови Boxster (допълнено с видео)

27.01.2016 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3941 прочитания
A+ | A-

Porsche подложи на цялостен фейслифт базовия си модел Boxster, който вече прибавя индекса 718 към името си. Возилото е вече достъпно за поръчка по целия свят. Визуалните промени не са особено много, но все пак, в предната част откриваме нови фарове, решетка и форма на бронята. Те придават изцяло нов облик на колата, който се допълва от новите прагове и рестилизираните задни светлини.

Интериорът е почти непроменен, като впечатление правят отворите за въздух на таблото, които вече са кръгли, както и наличието на нов волан и последно поколение инфотейнмънт система. Най-голямата новина се крие под капака, където откриваме нов 2.0-литров турбо мотор в базовата версия.

Макар и да е доста по-малък на работен обем от 2.7, когото замества, агрегатът предлага 300 к.с. или с 35 к.с. повече от преди. След него в листата е 2.5 турбо с 350 к.с. за версия S, който успява да ускори возилото от покой до 100 км/ч за само четири секунди. Средният разход на гориво и за двете версии е подобрен с около 13 процента.


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ