www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Пазар 2015: Близо 30% ръст за Opel в България

12.01.2016 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 1986 прочитания
A+ | A-

Пазар 2015: Близо 30% ръст за Opel в България

Опел отбеляза много добри резултати на българския пазар през изминалата 2015 г., като отбеляза ръст от 29,68% на обема на продажбите в сравнение с предходната 2014 година.

“2015-а бе много успешна година за марката Opel в България, което се дължи както на лансирането на новата Corsa, така и на провеждането на някои много добри кампании и инициативи. Ние увеличихме обема на нашите продажби и сме оптимисти, че ще успеем да продължим тези успехи и през 2016 година,” сподели Вихрен Горанчев, директор на търговското представителство на Opel за България: “Основанията за оптимизъм се дължат до голяма степен на влизането на пазара на изцяло новия Opel Astra, който започна да се радва на поръчки веднага след автомобилното изложение в София, където празнува своята премиера за страната. Очакваме силно представяне и от комби варианта Sports Tourer, който ще се появи в нашите дилърства през пролетта на 2016 година.”

През миналата година регистрациите на Corsa нараснаха с 69 процента. Най-силния ръст на годишна основа в гамата на марката отбеляза Opel Meriva. Mokka отбеляза също голямо увеличение. През 2015 год. Опел успя да реализира голям ръст и на продажбите си на лекотоварните модели Movano и Vivaro в България.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ