www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Pirelli провокира: Никакъв сексапил в календар 2016 (+ видео)

01.12.2015 | Авто новини: Лукс&Стил » Ретро, музеи, история | Автор: Jordan Lukanov | 4830 прочитания
A+ | A-

От 1964 г. насам календарът на Пирели е събитие и празник за ценителите на красивото женско тяло - при това задължително разголено. Дойде обаче време за провокация! Естетите - щастливци, които получават традиционния календар като подарък, следващата година ги чака съвсем непривичен поглед към женската красота.

Календар Pirelli 2016 рискува да стане най-скандалният в цялата история на културния феномен, в който през годините свои снимки представят най-добрите фотографи в света. И, ако някой се надява на непристойни кадри, то трябва да бъде разочарован.

Кадрите на 65-годишната изтъкната публицистка Ени Лейбовиц и 77-годишната Агнес Гунд, известната с благотворителността си дама, нямат нищо общо с пикантната и любопитна разголеност на актовата фотография. Моделите не само, че са облечени, но и са със закопчани всички копчета. А и половината от тях са на възраст над 60 години и нямат никакво отношение към бизнеса с топ моделите.

По страниците на календар Pirelli 2016, който беше представен на 30 ноември пред пресата, гости и колекционери в Лондон, дефилират 13 прочути в своята дейност жени. Сред тях са Йоко Оно, Серина Уилямс, китайската актриса Яо Чен, руският топ модел Наталия Водянова, продуцентът Катлийн Кенеди, блогърката Тави Гевинсон, певицата Пати Смит и др.

43-ият календар на Пирели провокира, като следва да се отбележи, че в още три издания няма изцяло голи модели - 2002 г. (фотограф Петер Линдберг), 2008 г. (Патрик Демаршелие) и 2013 г. (Стийв Маккъри).

А форумите вече избухнаха: "Това ли е краят на Pirelli?", "Дойде ли времето, когато моделите на Пирели ще се избират по IQ, а не по обема на бюста?" и т.н.


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "