www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

GM се отказва от популярния Chevrolet Impala?

26.10.2015 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Georgi Ivanov | 1537 прочитания
A+ | A-

GM се отказва от популярния Chevrolet Impala?

Популярният в Щатите модел Chevrolet Impala може да изчезне от гамата на марката на GM, ако гигантът реализира плановете си за оптимизиране на моделната си гама, обявени от главният изпълнителен директор на компанията Мари Бара.

Тя отказа да съобщи конкретно кои точно модели са застрашени от това да бъдат спрени от производство, но Impala е на първо място в неофициалния списък, тъй като големите седани изключително бързо губят пазарен дял на американския пазар в последните години.

Дори от известно време насам се смята, че модели като Impala или Crown Victoria на Ford са интересни само за пенсионери и рентакар компании, но дори и те се отказват от тях заради високия им разход. Пазарната ниша на големите седани много бързо се заема от различните видове кросоувъри, чийто възход продължава и в Северна Америка.

„Трудно ми е да ви кажа дали ще спрем Impala, тъй като това е страхотен автомобил – обясни Мара. – Но не можем да гледаме как се е представял той в миналото на пазара, важното е как се представя сега и как ще се развие пазарът.”СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ