www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Драми и в ден 7 на Balkan Offroad Rallye 2015 (+ видео)

25.09.2015 | Авто новини: Авто Спорт » Офроуд | Автор: Jordan Lukanov | 10036 прочитания
A+ | A-

Нови драми белязаха предпоследния етап на Balkan Offroad Rallye 2015. Васил Томов изгуби през ден 7 водачеството в генералното класиране при ATV-четириколките в предпоследния етап на Балкан Офроуд Рали 2015. Заради технически проблеми, българинът загуби много време на трасето и вече изостава с над 20 минути от французина Кевин Шену.

При SSV-четириколките Цанко Цанков и Зорница Тодорова отбелязаха поредна етапна победа и увеличиха преднината си като водачи на кервана в класа си. Най-близко от техните конкуренти са Мишел Питу и Антоан Мишлу от Франция, но на цели 2:40 часа.

При крос-кънтри автомобилите поредна етапна победа взеха Десислав Славчев и Маргарита Стайнова с Мерцедес, но начело в генералното класиране с комфортен аванс продължават да са Петър Ценков и Иван Маринов (Опел Антара). Вторите за момента - Хофстра Риентс и Петер де Врийс, са на 1:17 ч. от тях.

При мотоциклетите Юен Беат от Австрия върви уверено към своята втора победа в Балкан Офроуд Рали, а при камионите, шансът за купата е в Томас Шмид от Германия с Унимог. В екстремния клас, водач в генералното класиране продължава да е миналогодишният победител Мартин Хеле с Тойота.


Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ