www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Михаел Шумахер се е стопил до 45 килограма

22.09.2015 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1524 прочитания
A+ | A-

Михаел Шумахер се е стопил до 45 килограма

7-кратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е отслабнал драстично и тежи едва 45 килограма. Информацията е на италианския ежедневник La Gazzetta dello Sport, който обаче цитира британския The Daily Express.

Според изданието, което цитира анонимен източник от обкръжението на Михаел, домашното му лечение в Швейцария напредва бавно, въпреки усилията на екипа, който се грижи за него. Източникът определя възстановяването на Михаел като „болезнено бавно” и твърди, че „на хоризонта не се вижда чудо”.

Шумахер пострада тежко при падане със ски на 29 декември 2013 година във френския курорт Мерибел, след което прекара половин година в кома в болница в Гренобъл, където лекарите му направиха поне две животоспасяващи операции след контузията на черепа и мозъка.

Според информацията на Express, Михаел все още не може да говори, нито да ходи и възприема много малко от това, което се случва около него. Шумахер се лекува в дома си в Гланд, Швейцария, на Женевското езеро, а за него се грижи екип от 15 медици, ръководени от професор Ричард Фраковяк. Според доктор Франсоа Пайен, който се грижеше за Михаел в болницата в Гренобъл, бившият пилот ще има нужда от още поне три години лечение, преди да постигне прогрес във възстановяването.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ