www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Списание избра Хамилтън за "Спортист на годината"

09.09.2015 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: Georgi Ivanov | 2136 прочитания
A+ | A-

Списание избра Хамилтън за "Спортист на годината"

Британското списание GQ избра двукратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън за „Спортист на годината”, а пилотът получи наградата си на церемонията по връчването на призовете „Мъже на годината” на изданието. Хамилтън печели това признание на GQ за втора поредна година.

На награждаването Люис, който демонстрира смел стил на обличане с ултрамодерно сако, под което нямаше риза, обясни, че изборът на GQ е бил приятна изненада за него.

„А що се отнася до модата и покупките, при мен е малко по-различно – допълни Хамилтън, след като получи наградата си. – Аз имам стилист, който се грижи за тези неща. Ако трябва да съм честен, не обичам да ходя по магазините, просто защото нямам търпени за това. Аз съм пилот, искам всичко да се случва бързо, а пазаруването става доста бавно.

„Затова правя следното, избирам си дизайнери, които ми харесват и моят стилист ми купува техните дрехи или продукти. Естествено, аз имам собствени предпочитания относно стила ми на обличане, но винаги е добре да можеш да разчиташ на професионален стилист при избора на друхи.”СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ