www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Официално: Ето го и Mercedes S-Class Cabrio

02.09.2015 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Angel Sergeev | 9401 прочитания
A+ | A-

След месеци на спекулации и шпионски снимки, Mercedes-Benz най-накрая показа официално кабриолет версията на флагмана си S-Class. Немците описват машината като "най-красивата и ексклузивна кола от серията S-Class в цялата история".

Въпреки относително големите си размери, таванът на кабриото може да бъде отварян и затварян в рамките на 20-на секунди при скорост на движение до 60 км/ч.

Интериорът е идентичен с този на версия купе, като новост е климатичната система THERMOTRONIC, която трябва да поддържа температурата в купето подходяща, независимо дали покривът е отворен или затворен.

Налице в кабината са и подгревни седалки, подлакътник и волан, както и система за обдухване с топъл въздух на зоната около врата на пътниците отпред.

Моторите са познати от други модели, както и от S-Class Coupe - мощността варира от 455 к.с. до 585 к.с. при флагманските модели S63.

След премиерата си във Франкфурт, S-Class Cabrio ще влезе в продажба през декември, като първите доставки ще се извършат в началото на следващата година.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ