www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Пастор Малдонадо: Бъдещето ми във Формула 1 е сигурно

21.08.2015 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 995 прочитания
A+ | A-

Пастор Малдонадо: Бъдещето ми във Формула 1 е сигурно

Венецуелската звезда на Lotus Пастор Малдонадо обяви, че не се притеснява за бъдещето си във Формула 1, въпреки спекулациите, че Lotus може да реши да се освободи от него. Точно преди началото на уикенда в „Спа” обаче Пастор заяви, че има договор с тима и за догодина, но призна, че обстоятелствата може да се променят до края на сезона.

„Имам договор до края на следващия сезон – обясни Малдонадо. – За момента всичко изглежда наред, но както знаете, във Формула 1 всичко е възможно.”

Малдонадо обясни, че е уверен, че евентуалното купуване на тима от Renault няма да се отрази на бъдещето му. Очаква се френският автомобилен гигант да обяви решението си другия месец, а засега индикациите са, че Renault ще купи тима и ще се върне като конструктор във Формула 1 за сезон 2017.

„Мисля, че евентуалното завръщане на Renault няма да ми се отрази – обясни Малдонадо. – Надявам се, че всичко ще се случи по най-добрия начин за тима, защото в момента Lotus преживява труден момент. Lotus е страхотен тим, всички работят много професионално и влагат страст в работата си. Не сме доволни от представянето ни, искаме да сме по-добри на пистата, винаги даваме всичко по силите ни, за да вървим напред.”

В същото време съотборникът му Ромен Грожан заяви, че се надява Renault да купи отбора, за да се впише във формулата „френски тим с френски пилот”.

„Що се отнася до това кога ще стане ясно решението на Renault, както и че всички го очакват през септември, ще ви кажа, че французите не винаги са точни – обясни през смях Грожан. – Но не знам много по въпроса. Знам, че вървят преговори, но не съм аз този, който подписва договорите. И аз чакам да видя какво ще стане.”СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ