www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Успешни тестове за летните гуми Nokian Line SUV

02.07.2015 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2751 прочитания
A+ | A-

Компанията от Финландия Nokian Tyres е известна с отличните си зимни гуми като създател на зимната гума, притежател на световен рекорд и технологичен лидер. Но и летните гуми на първокласната марка Nokian не спират да побеждават в тестовете.

Nokian Line SUV е победител в теста за летни гуми за SUV автомобили 2015 на германското автомобилно списание Auto Bild allrad с най-висока оценка „образцова“ и в auto TEST. Nokian zLine SUV пък е победител в теста на OFF ROAD и получава най-високото признание „особено препоръчителна“. Nokian Line за леки автомобили е победител в теста за летни гуми 2015 на германския автомобилен клуб ADAC и на организацията на потребителите Stiftung Warentest, получава най-високата оценка „добра“ и с това е особено препоръчителна.

„Много добро сцепление, къс спирачен път на мокра настилка, балансирана лятна гума“ са „силните страни“ на лятната гума Nokian Line SUV според Auto Bild allrad. Тя получава най-добрите оценки както в изпитанията върху мокра настилка, така и в пресечена местност. Обща оценка 1 Nokian zLine SUV е оценката на германското 4x4 списание OFF ROAD за победителя в тестовете. „Силна страна: При спиране и управление върху суха и мокра настилка Nokian постига най-добрите стойности. „Динамично управление, висока прецизност на водене, сигурни качества в пресечена местност, кратък спирачен път на мокра настилка“, хвали гумите Nokian Line SUV германското автомобилно списание auto TEST.

Най-висока устойчивост и експлоатационно дълголетие предлагат новите летни гуми Nokian Tyres за SUV автомобили чрез странични стени от високотехнологичен арамид. Технологията на Nokian за странични стени от арамид предпазва от износване, увреждане и разрязване.

Арамидът подсилва гумите и спасява живота. Тези свръхздрави нишки се доказват и в авиационната и военната индустрия. При SUV гумите често настъпва увреждане на страничните стени. Nokian Tyres е първият производител на гуми, който използва арамид в страничната стена. Новите летни гуми Nokian за SUV автомобили Nokian Line SUV и Nokian zLine SUV вече съдържат високотехнологичен арамид за най-голяма сигурност. И това дава резултат.

Лятната гума Nokian Line SUV за широкото приложение на SUV автомобилите предлага приятен комфорт, висока ефективност и силно сцепление на мокра настилка с малки и средни SUV автомобили. Тя се движи и движи, защото има екстремно експлоатационно дълголетие чрез изключително устойчивата технология на Nokian за странична стена от арамид. В теста за спиране на мокра настилка Nokian Line SUV спира с 3,4 метра по-рано, т.е. с една дължина на SUV автомобил, от първокласните участници в надпреварата според данните на производителя. Освен това тази нова гума с клас на горивна ефективност B изразходва малко гориво, в сравнение с първокласните участници в надпреварата с клас на горивна ефективност F водачът може да спести до 704 лева бензин.

Спортната лятна гума Nokian zLine SUV предлага прецизно управление, най-висока устойчивост, сигурност при екстремни условия и огромна радост при шофиране за най-големите SUV автомобили. Нейните Nokian странични стени от високотехнологичен арамид гарантират изключително експлоатационно дълголетие. Най-доброто възможно сцепление на мокра пътна настилка на тази гума прави шофирането по-сигурно дори и при дъжд.

„Водачите желаят да се наслаждават на силата на своите SUV автомобили и искат да добавят дълъг експлоатационен живот към прецизното и комфортно шофиране“, смята мениджърът по продуктово развитие на Nokian Tyres Юха Пирхонен. „Нишките от арамид правят страничната стена свръхиздръжлива, така че да устои по-добре на удари и разрязване, които увреждат гумата и могат да спрат автомобила.“

Летните гуми Nokian SUV с Nokian Tyres Satisfaction се предлагат в много размери от 15 до 22 цола в сервизите за гуми както за смяна, така и готово монтирани върху джанта.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ