www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

MAN с още два модела гуми от Continental

16.06.2015 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1410 прочитания
A+ | A-

Continental - водещ доставчик на технологии и гуми за автомобилната индустрия, и германският производител на камиони и автобуси MAN засилват сътрудничеството си. Това стана, след като MAN добави двата нови модела гуми Conti Hybrid и Conti Scandinavia като стандартно оборудване.

„Двете компании са дългогодишни партньори и ще продължават да си сътрудничат и в бъдеще като предоставят най-добрите решения на пазара. Горди сме, че нашите Conti EcoPlus допринасят за икономичността на новия TGX EfficientLine 2.“, споделя Петер Мацке, ръководител на отдела за оригинално оборудване за тежкотоварни автомобили в Continental: „Радваме се и от избора на Conti Hybrid и Conti Scandinavia от MAN за техните модели камиони.“

Флагманът на ефикасността на MAN TGX EfficientLine 2 и досега залага на на супер икономичните Conti EcoPlus от поколение 3 на Continental. Новият Efficient Line 2 от MAN е създаден за супер ефикасност чрез ниско потребление на гориво и разходи за поддръжка. При специално проведения тест от 5217 км по пътищата на Европа, последният модел на MAN постига невероятните 6,57% икономия на гориво в сравнение с предишния модел. Важен фактор при постигането на тези резултати са и използваните гуми от Continental.

Conti EcoPlus е развита за да предложи максимално оптимизиране на съпротивлението при търкаляне за постигане на значително намаляване на разхода на гориво. Aмбициозните цели за подобрение на ефикасността при разход на гориво са постигнати чрез намаляване на съпротивлението при търкаляне с до 26% в сравнение с предишното поколение гуми и благодарение на новите полимерни каучукови съставки в протектора и страницата на гумата, двуслойната конструкция на протектора и специалния дизайн на профила.СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ