www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Няма как да останете равнодушни

13.04.2015 | Авто новини: Коментари » Коментар | Автор: Georgi Ivanov | 2104 прочитания
A+ | A-

Няма как да останете равнодушни

Сигурно ви е направило впечатление, особено при премиерите на нови автомобили в последно време: те не оставят никого равнодушен. Може да ви спечелят от пръв поглед или да ги намразите на секундата, няма средно положение. И точно това е желанието на техните създатели.

За да перифразираме Оскар Уайлд, положението е следното: единственото по-лошо нещо от това да говорят за теб е да не говорят изобщо за теб. Затова и странни на пръв поглед коли като Citroen Aircross и SEAT 20V20 са идеалното доказателство, че е по-добре да ти обръщат някакво внимание, вместо да потънеш в анонимната маса и да останеш незабелязан.

Естествено, и в двата случая става въпрос за концептуални автомобили, но дизайнът им отразява желанието на техните създатели да създадат смели и иновативни автомобили, които ще залегнат в следващия производствен цикъл на марките. Факт е, че не всички харесват външния вид на Toyota Mirai, но японският гигант пое риска да бъде различен. И това е много важен ход за компанията, което досега редовно странеше от твърде смелите дизайнерски решения.

Така, вместо да се опитват да се харесат на всички, автомобилните производители ни предлагат смели и впечатляващи решения, което е добра новина за купувачите на новите модели. Стига те да ги харесат.

Мат Бърт, AutocarСнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ