www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

30 българи поръчаха новото Volvo XC90 само по картинка

02.04.2015 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 15917 прочитания
A+ | A-

Трийсетина българи вече са си поръчали изцяло новото Volvo XC90 само по картинка. Това съобщиха от Мото-Пфое - фирмата вносител на шведската марка, по време на медийно представяне на модела. Поръчките за красивия луксозен седемместен SUV на Волво по света надвишават 20 хиляди, а годишната квота за България е преполовена.

Volvo ХС90 е предпремиерно за три дни в България. Автомобилът идва за пръв път на Балканите. В София се демонстрира и чрез виртуалната технология Oculus rift, а революционният интерфейс на скандинавския SUV ще се презентира с уникален по рода си HMI интерфейс. Всеки желаещ може да види модела на 4 април - в зала "Рейнбоу плаза", около болница Токуда.

Иновативната технология Oculus rift наподобява маска за ски и хедсет слушалки, които създават напълно поглъщащо виртуално изживяване, което може да накара човек да се почувства в друг паралелен свят. В продължение на 4 минути всеки посредством Oculus rift системата може да се потопи в неповторима шведска атмосфера и да почувства истинския скандинавски лукс, идеално пресъздаден в новото Volvo XC90.

Подготвяно в продължение на три години и част от инвестиционна програма на стойност 11 милиарда долара, изцяло новото XC90 бележи началото на нова глава в историята на Волво - с изключително съчетание на лукс, простор, многофункционалност, ефективност и безопасност. Авангардните нови технологии в изцяло новото XC90 приближават значително Volvo до голямата цел: - през 2020 г. никой да не загине или да не претърпи сериозно нараняване при пътен инцидент с нов Volvo автомобил.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ